Team RUNenschede


Stel een doel
groot of klein.


Begin met hardlopen
gebruik ons schema.


Verbeter jezelf
met coaching en een Polarwatch.

Buy less. Choose well. Make it last.
(Vivienne Westwood)
NL
DE

What’s in a name.

RUNenschede is de 'kern’ , Running Center blijft de 'schil'

RUNenschede      Onze naam sinds 2017.

Running Center (vanaf 2001)  blijft de franchise-schil.

Wat er voor u verandert? Nou, gelukkig niets…!  Onze werkwijze blijft.

Met de naam RUNenschede onderstrepen wij  onze on-afhankelijkheid,
bij het jarenlang opereren in de sportbranche.

Door ons Running Center-lidmaatschap bij ANWR Garant hebben we volledige vrijheid bij in- en verkoop ook bij de grotere sportmerken als NIKE en Asics.
Voor ons de enige passende wijze: zelf bepalen welke schoenen we kiezen, voor
100 % gebaseerd op kwaliteit! Omdat wij een gezonde relatie met onze klanten willen, door goed materiaal te verkopen en geen ‘spul waar we vanaf moeten’.

RUNenschede is de enige hardloopspeciaalzaak in deze regio, die zo werkt.
Anderen hebben deze keuzevrijheid niet en zijn ook geen ‘filiaal’ van ons.
We hopen nog jaren met ANWR Garant, Running Center International op deze prettige wijze samen te werken.

Onze naam en logo  RUNenschede  siert onze gevel, de website, op Facebook en de kleding van onze gesponsorde atleten.

Graag zien we u in onze winkel aan de Heurne 30.
Team RUNenschede.

Even voorstellen:

Tristan Vlogman

Tristan Vlogman

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Tristan al een aantal marathons gelopen en is met deze hardloopervaringen een enthousiaste en goede aanvulling van ons team. Door een aantal jeugdjaren in het buitenland spreekt hij naast ABN ook perfect Engels.

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart volgt alle veranderingen van hartslagmeters en smart-watches. Hij informeert ons verkoopteam over de vernieuwingen bij Garmin en Polar. Tevens informeert hij geïnteresseerde lo(o)p(st)ers op RUNenschede.nl en FB over noviteiten en meer.

Aly van Langen

Aly van Langen

Aly is (samen met Huub) eigenaar van RUNenschede sinds 2001. Aly stelt de collecties van kleding en accessoires samen. Zij let op de functionaliteit van toegepaste materialen, pasvorm, lengte, afwerking en duurzaamheid. Ze doet de styling en onderhoudt de website.

Joke, Lisa en Aly zijn ervarings-deskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag ze gerust advies bij aanschaf van zo'n 'harnas'.

Lisa Bielevelt

Lisa Bielevelt

Lisa studeert fysiotherapie en loopt graag naar het podium bij korte hardloopwedstrijden. Haar voorkeur gaat momenteel naar de 5 kilometer. Vanuit haar studie en sportervaring adviseert Lisa je graag bij aanschaf van materialen.

Joke, Aly en Lisa zijn ervaringsdeskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag deze vrouwen bij aanschaf gerust om advies.

Joke Nijland

Joke Nijland

Door haar jarenlange ervaring als trainster bij AV Holten geeft Joke naast uitstekende schoenadviezen ook desgewenst gericht trainingsadvies.
Meedenken en Geduld zit in haar fundament.

Joke, Lisa en Aly zijn ervaringsdeskundig in het dragen van een sportbeha. Ook daarvoor kun je deze vrouwen gerust om advies vragen.

Huub van Langen

Huub van Langen

Huub is eigenaar (met Aly) van RUNenschede sinds 2001. Huub screent schoenmodellen en wijzigingen daarvan en is sparringpartner van sport-podoloog Hans Muijderman. Hij is tevens atletiektrainer, sport en wedstrijdorganisator, opsteller van trainingsschema's voor hardlopen of wandelsport; maakt voedingsschema's (o.b.v. zijn dieetkok-tijdperk) en schrijft als '@Looppatroon' columns voor RUNenschede en FB.