Stel een doel
groot of klein.


Begin met hardlopen
gebruik ons schema.


Verbeter jezelf
met coaching en een Polarwatch.

Buy less. Choose well. Make it last.
(Vivienne Westwood)
NL
DE

Team RUN Enschede

Naast de deskundigheid van ons team v.w.b. het loopwerk beschikken we over meer specialisaties: Is het op het gebied van sportkleding of sportbeha’s, hartslagmeting met alle technische toeters en bellen, voedings- of trainingsadviezen of blessurepreventie, u wordt door een gespecialiseerd platform geholpen (of doorverwezen).

Even voorstellen:

Gerda Reerink

Gerda Reerink

Gerda is zeer modebewust en kan je enthousiast informeren over functionele hardloopkleding. Ze kan goede kleurcombinaties maken en je adviseren wat betreft pasvorm en draagcomfort. Samen met Aly zorgt zij voor een kleurrijke kledingpresentatie en complete collectie.

Aly van Langen

Aly van Langen

Aly is eigenaar (samen met Huub) van RunEnschede sinds 2001. Aly stelt de kledingcollecties samen en de accessoires en wil alle klanten goed passende functionele sportkleding kunnen bieden. Zij let op de functionaliteit van toegepaste materialen, pasvorm, lengte, afwerking en duurzaamheid. Met Gerda verzorgt zij de kleding presentatie en styling van RunEnschede.

Joke Nijland

Joke Nijland

Door haar jarenlange ervaring als trainster bij AV Holten geeft Joke naast uitstekend schoenadvies ook desgewenst gerichte trainingsadviezen. Meedenken en Geduld zit in haar fundament.

Joke, Gerda en Aly zijn alle drie ervaringsdeskundig in het dragen van een sportbeha. Ook daarvoor kun je deze vrouwen om advies vragen.

Huub van Langen

Huub van Langen

Huub: eigenaar (met Aly) van RunEnschede sinds 2001; Huub screent de schoenmodellen en de wijzigingen daarin; Huub is sparringpartner van sport-podoloog Hans Muijderman t.a.v. loopsport-ontwikkelingen/cliënten/blessures; Hij is atletiektrainer, sportorganisator ,opsteller trainingsschema's hardlopen of wandelsport; maakt voedingsschema's en schrijft columns.

Tristan Vlogman

Tristan Vlogman

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Tristan al een aantal marathons gelopen en is met deze hardloopervaring een enthousiaste en goede aanvulling van ons platform. Door een aantal jeugdjaren in het buitenland spreekt hij naast ABN ook perfect Engels.

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart volgt alle veranderingen van hartslagmeters en smart-watches. Hij informeert ons verkoopteam over de vernieuwingen bij Garmin, Polar en Tomtom. Tevens informeert hij de geïnteresseerde lo(o)p(st)ers op Facebook RUNenschede.nl over noviteiten en meer.