Team RUNenschede


Stel een doel
groot of klein.


Begin met hardlopen
gebruik ons schema.


Verbeter jezelf
met coaching en een Polarwatch.

Buy less. Choose well. Make it last.
(Vivienne Westwood)
NL
DE

What’s in a name.

Running Center Enschede is de ‘schil’, RUNenschede is ‘de kern’.

Onze winkelnaam Running Center weerspiegelt niet meer, wat wij sinds 2001 hebben opgebouwd. Dus…! Tijd voor onze nieuwe krachtige winkelnaam:  RUNenschede, met een sterk logo.

Wat gaat er voor u veranderen? Nou, gelukkig niets…! Want er verandert niets aan onze werkwijze. Met deze naam willen wij nu onze onafhankelijkheid onderstrepen van het jarenlang zelfstandig opereren in de sportbranche.
Alleen sportspeciaalzaken die lid zijn van een inkooporganisatie, kunnen inkopen bij de grote sportmerken zoals Nike of Asics. Op eigen houtje zakendoen met deze merken is niet mogelijk.
Wij zijn lid van ANWR Garant, als Running Center International, waar ons volledige vrijheid bij in- en verkoop wordt geboden. Voor ons de enige passende wijze: zelf bepalen welke schoenen we kiezen, voor 100 % gebaseerd op kwaliteit! Omdat wij een gezonde relatie met onze klanten willen, door goed materiaal te verkopen en geen ‘spul waar we vanaf moeten’.

RUNenschede is de enige hardloopspeciaalzaak in de regio, die zo werkt. Anderen hebben deze keuzevrijheid niet en zijn ook geen ‘filiaal’ van ons. De dichtstbijzijnde collega binnen ANWR Garant is in Zutphen gevestigd. We hopen nog jaren met ANWR Garant, Running Center International op deze prettige wijze samen te werken.

Het nieuwe RUNenschede logo siert onze gevel, de website en Facebook.

Graag zien we u in onze winkel aan de Heurne 30.
Team RUNenschede.

Even voorstellen:

Huub van Langen

Huub van Langen

Huub is eigenaar (met Aly) van RUNenschede sinds 2001. Huub screent schoenmodellen en wijzigingen daarvan en is sparringpartner van sport-podoloog Hans Muijderman. Hij is tevens atletiektrainer, sport en wedstrijdorganisator, opsteller van trainingsschema's voor hardlopen of wandelsport; maakt voedingsschema's (o.b.v. zijn dieetkok-tijdperk) en schrijft als '@Looppatroon' columns voor RUNenschede en FB.

Aly van Langen

Aly van Langen

Aly is eigenaar (samen met Huub) van RUNenschede sinds 2001. Aly stelt de collecties van kleding en accessoires samen. Zij let op de functionaliteit van toegepaste materialen, pasvorm, lengte, afwerking en duurzaamheid. Ze verzorgt o.a. de kleding presentatie en styling van RUNenschede.

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart volgt alle veranderingen van hartslagmeters en smart-watches. Hij informeert ons verkoopteam over de vernieuwingen bij Garmin en Polar. Tevens informeert hij geïnteresseerde lo(o)p(st)ers op RUNenschede.nl en FB over noviteiten en meer.

Tristan Vlogman

Tristan Vlogman

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Tristan al een aantal marathons gelopen en is met deze hardloopervaringen een enthousiaste en goede aanvulling van ons team. Door een aantal jeugdjaren in het buitenland spreekt hij naast ABN ook perfect Engels.

Lisa Bielevelt

Lisa Bielevelt

Lisa studeert fysiotherapie en loopt graag naar het podium bij korte hardloopwedstrijden. Haar voorkeur gaat momenteel naar de 5 kilometer. Vanuit haar studie en sportervaring adviseert Lisa je graag bij aanschaf van materialen.

Joke Nijland

Joke Nijland

Door haar jarenlange ervaring als trainster bij AV Holten geeft Joke naast uitstekende schoenadviezen ook desgewenst gericht trainingsadvies.
Meedenken en Geduld zit in haar fundament.

Joke en Aly zijn ervaringsdeskundig in het dragen van een sportbeha. Ook daarvoor kun je deze vrouwen gerust om advies vragen.