NL
DE

RUNenschede

Sinds 2001. De naam RUNenschede sinds 2017.

Vanwege de vrijheid bij in- en verkoop zijn we lid van ANWR Garant. Niet zij, maar wij zelf stellen op basis van eigen tests onze collectie samen om zo een gezonde relatie met onze klanten te kunnen onderhouden. Dat betekent dat soms modellen die we al jaren in ons assortiment hebben niet meer door ons worden geadviseerd.
Onze manier van werken: Met een gang-analyse, voeten-meting en video-opnames van jouw loopbeweging voorzien we je van goede schoenen die passen bij jouw loopstijl. Daarbij geven we tips over je loophouding, techniek en loop-effici├źntie.
Behoefte aan meer trainingsinformatie? Meer informatie kun je vinden in de columns van Huub.

Wil je liever een persoonlijk trainingsadvies? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Blessure? Graag helpen we je weer op pad met een herstelschema en schoenen advies.
Zoek je kwaliteit in hardloop- of wandelschoenen, sportondergoed, -kleding of nuttige accessoires, dan vind je het bij RUNenschede.
Wil je effectiever trainen met een sporthorloge? Informeer en maak na aankoop eventueel gebruik van persoonlijke coaching.
Zoek je teamkleding met bedrukking? Of een ‘actief’ Kerstpakket ? Mail ons voor een snelle offerte: info@RUNenschede.nl

Bij RUNenschede aan De Heurne loop je voor je plezier naar binnen.

Namens team RUN enschede,

Bart Damveld

Even voorstellen:

Wendy Borgerink

Wendy Borgerink

Wendy is gestart met hardlopen en lid geworden van ODI in Weerselo. Wendy wil gaan ontdekken waar haar grenzen in het hardlopen liggen. De passie voor het hardlopen is er zeker, het is een virus. Eenmaal begonnen is het langzaam opbouwen een flinke uitdaging.

Hardloper | Kleding advies | wandelaar |

'Comfort en kwaliteit staan altijd op 1. Ik help daarbij graag met een eerlijk advies. Het zorgt voor meer sportplezier en maakt de investering in de kleding meer dan waard'.

Pim Weghorst

Pim Weghorst

Pim Weghorst is gestart met de opleiding Fysiotherapie. Daarnaast is hij een fanatiek meerkamper. 'Mijn favoriete onderdelen zijn verspringen en sprint'.

Hardloper | Meerkamper | Wedstrijdschoenen

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart is eigenaar van RUN enschede.
Een aantal jaren werkzaam bij RUN enschede en heeft van zijn passie zijn werk mogen maken. Vanuit ervaring en kennis deelt hij zijn passie voor hardlopen en (berg)wandelen graag met iedereen die daar meer over wil weten of ervaringen over wil delen. 'Op kwaliteit en tevredenheid doe ik geen concessies. Alles moet kloppen'.

Trainer | Hardloper | huttentochten wandelaar | survival | trailrunner

Maar vooral trots op zijn team.