RUNenschede
Daar loop je voor je plezier naar binnen!
Stel een doel
groot of klein.
Begin met hardlopen
gebruik ons schema.

Buy less. Choose well. Make it last.
(Vivienne Westwood)
NL
DE

RUNenschede

Sinds 2001. De naam RUNenschede sinds 2017.

Vanwege de vrijheid bij in- en verkoop zijn we lid van ANWR Garant. Niet zij, maar wij zelf stellen op basis van eigen tests onze collectie samen om zo een gezonde relatie met onze klanten te kunnen onderhouden. Dat betekent dat soms modellen die we al jaren in ons assortiment hebben niet meer door ons worden geadviseerd.
Onze manier van werken: Met een gang-analyse, voeten-meting en video-opnames van jouw loopbeweging voorzien we je van goede schoenen die passen bij jouw loopstijl. Daarbij geven we tips over je loophouding, techniek en loop-efficiëntie.
Behoefte aan meer trainingsinformatie? Meer informatie kun je vinden in de columns van Huub.

Wil je liever een persoonlijk trainingsadvies? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Blessure? Graag helpen we je weer op pad met een herstelschema en schoenen advies.
Zoek je kwaliteit in hardloop- of wandelschoenen, sportondergoed, -kleding of nuttige accessoires, dan vind je het bij RUNenschede.
Wil je effectiever trainen met een sporthorloge? Informeer en maak na aankoop eventueel gebruik van persoonlijke coaching.
Zoek je teamkleding met bedrukking? Of een ‘actief’ Kerstpakket ? Mail ons voor een snelle offerte: info@RUNenschede.nl

Bij RUNenschede aan De Heurne loop je voor je plezier naar binnen.

Namens team RUN enschede,

Bart Damveld

Even voorstellen:

Pim Weghorst

Pim Weghorst

Mijn naam is Pim Weghorst. Ik ben gestart met de opleiding Fysiotherapie. Daarnaast ben ik een fanatiek meerkamper. Mijn favoriete onderdelen zijn verspringen en sprint.

Huub van Langen

Huub van Langen

Huub is samen met Aly eigenaar van RUNenschede sinds 2001. Huub kiest en screent de schoenencollectie. In zijn vrije tijd is Huub atletiektrainer en wedstrijdorganisator/-coördinator. Hij ontwerpt trainingsschema's voor hardlopers en wandelaars, stelt voedingsschema's samen o.b.v. zijn dieetkok-tijdperk en schrijft als '@Looppatroon' columns. Huub leeft voor/door de sport.

Wendy Borgerink

Wendy Borgerink

Wendy is gestart met hardlopen en lid geworden van ODI in Weerselo. Wendy wil gaan ontdekken waar haar grenzen in het hardlopen liggen.

Aly en Wendy zijn ervarings-deskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag deze vrouwen bij het passen gerust om advies.

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart volgt alle veranderingen van hartslagmeters/GPS en smart-watches. Tevens informeert hij geïnteresseerde lo(o)p(st)ers op RUNenschede.nl en FB over noviteiten en meer. Bart heeft de opleiding Hardlooptrainer met succes afgerond om zijn loopadviezen nog beter te kunnen onderbouwen. En om trainingen te geven, natuurlijk 😉