RUNenschede
Daar loop je voor je plezier naar binnen!
Stel een doel
groot of klein.
Begin met hardlopen
gebruik ons schema.
Verbeter jezelf
met coaching en een Polarwatch.

Buy less. Choose well. Make it last.
(Vivienne Westwood)
NL
DE

RUNenschede

Gerund door ons sinds 2001. De naam RUNenschede sinds 2017.

Vanwege de vrijheid bij in- en verkoop zijn we lid van ANWR Garant. Niet zij, maar wij zelf stellen op basis van eigen tests onze collectie samen om zo een gezonde relatie met onze klanten te kunnen onderhouden. Dat betekent dat soms modellen die we al jaren in ons assortiment hebben niet meer door ons worden geadviseerd.
Onze manier van werken: Met een gang-analyse, voeten-meting en video-opnames van jouw loopbeweging voorzien we je van goede schoenen die passen bij jouw loopstijl. Daarbij geven we tips over je loophouding, techniek en loop-efficiëntie.
Behoefte aan meer trainingsinformatie? Lees Huubs columns! En train volgens de schema’s voor verbetering van je tijden. Deze columns en schema’s vind je elders op de website.

Wil je liever een persoonlijk trainingsadvies? Bezoek Huubs trainingsspreekuur op donderdagmiddag.
Blessure? Graag helpen we je weer op pad met een herstelschema en schoenen advies.
Zoek je kwaliteit in hardloop- of wandelschoenen, sportondergoed, -kleding of nuttige accessoires, dan vind je het bij RUNenschede.
Wil je effectiever trainen met een sporthorloge? Informeer en maak na aankoop eventueel gebruik van persoonlijke coaching.
Zoek je teamkleding met bedrukking? Of een ‘actief’ Kerstpakket ? Mail ons voor een snelle offerte: info@RUNenschede.nl

Bij RUNenschede aan De Heurne loop je voor je plezier naar binnen.

Aly en Huub van Langen.

Even voorstellen:

Aly van Langen

Aly van Langen

Aly is samen met Huub eigenaar van RUNenschede sinds 2001. Aly stelt de collecties van kleding en accessoires samen. Zij let op de functionaliteit van toegepaste materialen, pasvorm, afwerking en duurzaamheid. Ze verzorgt de winkel-styling en onderhoudt de website met foto's en teksten. Aly krijgt energie van lopen in het bos.

Wendy en Aly zijn ervarings-deskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag ze gerust advies bij aanschaf van zo'n 'harnas'.

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart volgt alle veranderingen van hartslagmeters/GPS en smart-watches. Tevens informeert hij geïnteresseerde lo(o)p(st)ers op RUNenschede.nl en FB over noviteiten en meer. Bart heeft de opleiding Hardlooptrainer met succes afgerond om zijn loopadviezen nog beter te kunnen onderbouwen. En om trainingen te geven, natuurlijk 😉

Huub van Langen

Huub van Langen

Huub is samen met Aly eigenaar van RUNenschede sinds 2001. Huub kiest en screent de schoenencollectie. In zijn vrije tijd is Huub atletiektrainer en wedstrijdorganisator/-coördinator. Hij ontwerpt trainingsschema's voor hardlopers en wandelaars, stelt voedingsschema's samen o.b.v. zijn dieetkok-tijdperk en schrijft als '@Looppatroon' columns. Huub leeft voor/door de sport.

Pim Weghorst

Pim Weghorst

Mijn naam is Pim Weghorst. Ik ben gestart met de opleiding Fysiotherapie. Daarnaast ben ik een fanatiek meerkamper. Mijn favoriete onderdelen zijn verspringen en sprint.

Wendy Borgerink

Wendy Borgerink

Wendy is gestart met hardlopen en lid geworden van ODI in Weerselo. Wendy wil gaan ontdekken waar haar grenzen in het hardlopen liggen.

Aly en Wendy zijn ervarings-deskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag deze vrouwen bij het passen gerust om advies.