Team RUNenschede
Stel een doel
groot of klein.
Begin met hardlopen
gebruik ons schema.
Verbeter jezelf
met coaching en een Polarwatch.

Buy less. Choose well. Make it last.
(Vivienne Westwood)
NL
DE

RUNenschede

Gerund door ons sinds 2001. De naam RUNenschede sinds 2017.

We zijn lid van Running Center International, vanwege de vrijheid bij in- en verkoop. Zo stellen we zelf (op basis van kwaliteit) onze collectie samen om zo een gezonde relatie met onze klanten te kunnen onderhouden. Goede kwaliteit, service en garantie! Dat bieden wij.
Onze manier van werken? Met loopanalyse, voeten-meting en video-opnames van jouw loopbeweging voorzien we je van goede schoenen die passen bij jouw loopstijl. Daarbij geven we graag tips vanuit onze eigen loopervaringen.
Meer slimme trainingstips? Lees Huubs columns! En train op onze schema’s voor verbetering van je tijden. De columns en schema’s vind je op deze website.

Wil je liever een persoonlijk trainingsadvies? Bezoek Huubs trainingsspreekuur op donderdagmiddag.  Blessure? Graag helpen we je met raad en een herstelschema.
Zoek je hoge kwaliteit in hardloop- of wandelschoenen, sportkleding, -ondergoed of accessoires, dan vind je het bij RUNenschede. Effectief trainen met een hartslagmeter/GPS? Informeer en maak na aankoop evt. gebruik van persoonlijke coaching.
Wil je teamkleding met bedrukking? Mail ons voor een snelle offerte.
Kom je naar RUNenschede? Let op: Het hardloopvirus is hier zeer besmettelijk 😉

Aly en Huub van Langen.

Even voorstellen:

Bart Damveld

Bart Damveld

Bart volgt alle veranderingen van hartslagmeters/GPS en smart-watches. Tevens informeert hij geïnteresseerde lo(o)p(st)ers op RUNenschede.nl en FB over noviteiten en meer. Bart heeft de opleiding Hardlooptrainer met succes afgerond om zijn loopadviezen nog beter te kunnen onderbouwen. En om trainingen te geven, natuurlijk 😉

Lisa Bielevelt

Lisa Bielevelt

Lisa studeert fysiotherapie en loopt graag naar het podium bij korte hardloopwedstrijden. Haar voorkeur gaat momenteel naar de 5 kilometer. Vanuit haar studie en eigen sportervaring adviseert Lisa je graag bij aanschaf van materialen.

Aly en Lisa zijn ervaringsdeskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag deze vrouwen bij het passen gerust om advies.

Aly van Langen

Aly van Langen

Aly is samen met Huub eigenaar van RUNenschede sinds 2001. Aly stelt de collecties van kleding en accessoires samen. Zij let op de functionaliteit van toegepaste materialen, pasvorm, afwerking en duurzaamheid. Ze verzorgt de winkel-styling en onderhoudt de website met foto's en teksten. Aly krijgt energie van lopen in het bos.

Lisa en Aly zijn ervarings-deskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag ze gerust advies bij aanschaf van zo'n 'harnas'.

Huub van Langen

Huub van Langen

Huub is eigenaar (met Aly) van RUNenschede sinds 2001. Huub screent schoenmodellen en wijzigingen daarvan en is sparringpartner van sport-podoloog Hans Muijderman. Hij is tevens atletiektrainer, sport- en wedstrijdorganisator, opsteller trainingsschema's voor hardlopen of wandelsport; voedingsschema's (o.b.v. zijn dieetkok-tijdperk) en schrijft als '@Looppatroon' columns voor RUNenschede en FB. Huub leeft voor/door de (hardloop-)sport.

Joke Nijland

Joke Nijland

Joke is gestopt! Ze gaat genieten van haar welverdiende vrije tijd. Ze is 16 jaar bij ons werkzaam geweest.

Lisa en Aly zijn ervaringsdeskundig in het dragen van een sportbeha. Vraag hen gerust om advies.