Wandelkleding - bescherming voor elk weertype

Goede wandelkleding gaat heel erg lang mee en (misschien nog wel belangrijker) doet waar het voor bedoeld is. Zo testen wij bij onze inkoop de producten op functionaliteit en kwaliteit.

Voor optimaal wandelplezier is het belangrijk om voor jouw avontuur de juiste materialen en aansluitende pasvorm te kiezen.

We helpen daarbij graag. Want of je nou kies voor een laag op laag constructie, vakjes voor je mobiel of voor een alternatieve print.. wij denken graag met je mee!

Naar buiten gaan is altijd een goed idee. Laat je niet tegenhouden door slecht weer en ervaar elke dag de natuur. De frisse wind in je gezicht. Met de juiste kleren trotseer je alle elementen. Op deze pagina vind je een selectie van onze kleding die jou helpen om vol te kunnen genieten van…buiten!

Kom langs voor de actuele collectie.

Tip: trek tijdens het wandelen laagjes aan van licht en ademend (duurzaam) materiaal. Daarbij is de standaard altijd 3 laagjes. Thermo – tussenlaag – (regen)jas. Ons motto? Wat je hebt, hoef je niet te kopen. Dus neem mee wat je hebt zodat wij je optimaal kunnen adviseren. Wel zo duurzaam!

En tijdens het wandelen neem je je regenjas gemakkelijk mee in een goed zittende wandeltas.