Hardloop- en wandel speciaalzaak
Beginnen met hardlopen?
Gebruik ons schema.

Wandelschoenen

(Meer) bewegen begint bij een goede basis. Wij verkopen verschillende soorten en merken wandelschoenen. En dat is maar goed ook. Elke voet, afwikkeling en doel is bij iedereen anders.

Daarbij moet gelet worden op de kleinste details om op de langere afstanden of ruiger terrein nog steeds het comfort te blijven ervaren. Goede wandelschoenen zijn een (goede) investering. Daarom nemen wij graag de tijd voor een zorgvuldig advies.

Klachten aan de voet zijn vaak te herleiden naar verkeerde schoenen. Vaak zijn de schoenen niet stevig genoeg, zijn ze te klein of zijn de zolen versleten. Een verkeerde pasvorm of versleten schoenen kunnen een aanleiding zijn voor hielspoor, knieklachten of blaren.

Hoe de wandelschoen slijt is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de intensiteit van het gebruik, de ondergrond, loopstijl maar ook lichaamsgewicht. Laat je schoenen elke 1000 kilometer controleren zodat je klachten altijd voor bent.

Vanuit onze eigen ervaring (lange afstand wandelen en huttentochten in de bergen) + het volgen van opleidingen en onze samenwerkingen met deskundigen, geven wij u het juiste advies vanuit duurzaamheid, plezier, passie en ervaring. Wij weten hoe het hoort te voelen.

Tip: voor optimaal comfort verkopen wij ook naadloze wandelsokken en inlegzolen.

Kom voor de hele collectie naar de winkel.

Wandelschoen voor mannen (klik voor een grotere afbeelding)

Wandelschoen voor vrouwen (klik voor een grotere afbeelding)

Merken die we in huis hebben

Loop analyse

De hardloopanalyse ter waarde van 20 euro, is gratis bij aankoop schoenen. Neem hiervoor je oude schoenen mee,
deze vertellen ons qua slijtage veel over jouw loopstijl!

Met een ganganalyse (wandelen) op de loopbaan, voetmaat-controle en loopanalyse m.b.v.. video-opnames, waarbij op jouw loopbewegingen wordt gelet, worden verschillende schoenen met je getest op stabiliteit en afwikkeling.

Hierna mag je de geschikte schoenen even op straat testen.